Frivillige

Café Parasollen er helt afhængig af, at der er mennesker, som vil yde en frivillig indsats.
Alle som kan - og vil - yde et bidrag er velkomne som medarbejdere her.

Mange har et personligt overskud, som gør, at man har kræfter og tid til at gøre noget for andre.
Andre har måske ikke så meget at fylde hverdagen med, og har derfor tid og lyst til at være med i medarbejderflokken, så man kan være med til at yde en indsats til gavn for vore gæster.

Der er mange opgaver der skal løses hver dag, så det er godt vi er mange - og at vi er så forskellige som vi er. Ingen er ens - og ingen laver helt det samme.
Der er forskelle med hensyn til arbejdstimer, arbejdsevner, færdigheder, erfaring og baggrund. Men alle gør deres bedste, og det er sådan det skal være.

Der er individuelle aftaler med hver enkelt omkring arbejdstid og opgaver.

Arbejdsopgaverne er f.eks.
Madlavning, rengøring, bage kager, smøre håndmadder, vaske op, ekspedere gæsterne, servere mad, samtale med gæsterne, lytte, spille spil, være kreativ, være med til at arrangere ture og aktiviteter, tage foto, Facebook, er frisør, god til at sy bukser op m.m.

Vi ved at rigtig mange mennesker sidder inde med stor viden og mange evner, og dem vil vi rigtig gerne benytte os af, hvis du har lyst til at være med i dette fællesskab.

Vil du være med?
Ønsker man at blive frivillig, sker det altid efter en samtale i Café Parasollen med cafélederen.
Det er en betingelse, at den frivillige vil indgå i medarbejderstaben på lige vilkår med de øvrige medarbejdere, samt at man har forståelse for de gæster og medarbejdere, der er i Café Parasollen.

Vi kan ikke give dig løn for arbejdet, men til gengæld en masse gode oplevelser blandt en masse dejlige mennesker. Og så vil du som frivillig gøre EN STOR FORSKEL for rigtig mange mennesker.

Har du lyst til at gøre en forskel, så ring til caféleder Lene Margård Pedersen på telefon 7453 5892 eller mød op i caféen og spørg efter hende.

Du skal være så hjertelig velkommen!

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com