Særlige Jobaftaler

Praktik
Det er muligt at komme i praktik i Café Parasollen for en kortere eller længere periode.
Det kan være i forbindelse med et uddannelsesforløb, virksomhedspraktik via jobcenteret, eller andre former for praktik.
Det sker altid efter en samtale i Café Parasollen med cafélederen.
Det er en betingelse, at praktikanten vil indgå i medarbejderstaben på lige vilkår med de øvrige medarbejdere, samt at man har forståelse for de gæster og medarbejdere, der er i Café Parasollen.

Aktivering/arbejdsprøvning

Er du ledig - og måske på kontanthjælp - så er det muligt at komme i arbejdsprøvning i Café Parasollen eller i SMIG (butik og træværksted) i en periode på min. 3 måneder. Dette skal ske i samarbejde med Jobcenteret.
Det sker altid efter en samtale i Café Parasollen sammen med sagsbehandleren og cafelederen.
Det er en betingelse, at den ledige vil indgå i medarbejderstaben på lige vilkår med de øvrige medarbejdere, samt at man har forståelse for de gæster og medarbejdere, der er i Café Parasollen.

Samfundstjeneste.
Vi samarbejder med Kriminalforsorgen, således at det er muligt at afvikle samfundstjeneste hos os. Det sker altid efter en samtale i Café Parasollen, hvor samfundstjeneren, en medarbejder fra Kriminalforsorgen og cafélederen deltager.
Det er en betingelse, at samfundstjeneren vil indgå i medarbejderstaben på lige vilkår med de øvrige medarbejdere, samt at man har forståelse for de gæster og medarbejdere, der er i Café Parasollen.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com